Gorghiu, mesaj tranșant pentru Dragnea: Cât timp Iohannis este preşedinte...

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, că viitorul premier va avea 'sânge liberal', punctând că atât timp cât preşedinte este Klaus Iohannis liderul social-democraţilor Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru.

'Viitorul prim-ministru al României va avea sânge liberal. Vreau să cred că vom face în aşa fel încât să-i convingem de români să dea o lecţie usturătoare stângii ca în 2014. (...) Este important să credem că au trecut vremurile în care România se poate lăuda că acceptă un prim-ministru condamnat definitiv. Vă asigur că, atâta vreme cât la Cotroceni există un preşedinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, niciodată Dragnea nu va fi premierul României', a spus Gorghiu, la Liga Aleşilor Locali ai PNL, potrivit Agerpres.

Ea a susţinut că PNL va trebui să fie în centrul guvernării după alegerile parlamentare.

'Dacă vrem ca acest lucru să se întâmple, ca românii să creadă în PNL, prima condiţie este ca liberalii să creadă în PNL, pentru că mai sunt unul, doi care se ocupă de bârfe, intrigi, scenarii apocaliptice', a arătat Gorghiu. În opinia sa, PSD şi ALDE nu vor atinge pragul de 50% la alegerile parlamentare

'Cred că ALDE-PSD nu va atinge pragul de 50% la parlamentare, dar acest lucru depinde foarte mult de cum se descurcă PNL în următoarele trei-patru luni', a afirmat copreşedintele PNL, punctând și faptul că liberalii nu vor guverna alături de PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel