Urmărește emisiunea live


Gorghiu, mesaj pentru conducerea PSD: Scoateți voi banii din buzunar? Amendă exorbitantă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Alina Gorghiu a transmis un mesaj pentru conducerea PSD, vorbind despre o amendă uriașă pe care România va trebui s-o plătească.

"Mesaj către conducerea PSD: scoateți voi banii din buzunar pentru amenda pe care o vom plăti curând? Sau voi doar știți să faceți problemele și alții trebuie sa le rezolve?! România decontează scump guvernările PSD-iste! A făcut-o și continuă să o facă. Știu că nu pică bine niciunui român, dar asta e realitatea și, până reparăm tot răul făcut, va mai dura. Iar costul nu va fi deloc mic.

Din cauza indolenței de care PSD a dat dovadă pe subiectul transpunerii directivei UE privind prevenirea spălării banilor, al cărei termen-limită era 26 iunie 2017, Guvernul PNL va trebui să pregătească milioane de euro. În loc să adopte ce era obligatoriu și la timp, PSD a ales să adopte mizerii, să își bată joc de legislație, știind foarte bine că directivele UE nu sunt facultative. Faptele o dovedesc", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Cei care vor deconta sunt românii!"

"Guvernul PSD, nu primul și nici al doilea, ci abia al treilea a înaintat proiectul de act normativ către Parlament, la un an după ce termenul-limită de transpunere a directivei expirase. Exact în iunie 2018. Și, ca și cum nu era de-ajuns, același PSD, mizând pe avantajul că are majoritate în Parlament, a ignorat cu nesimțire toate argumentele repetate ale Opoziției.

În toți anii cât am fost în Comisia juridică a Senatului, dar chiar și după aceea, pot să vă spun că acest proiect a fost amânat de zeci de ori! Și, deși directiva trebuia transpusă în 2017, a fost votată abia în 2019! PSD a arătat și de această dată că nu îi pasă absolut deloc de România și de români. PSD a boicotat România, ne-a făcut de râs la nivelul UE și a demonstrat ca respectul pentru democrație e egal cu 0! Din păcate, cei care vor deconta sunt românii! Pentru că din banii contribuabililor va fi plătită amenda exorbitantă care va veni", a mai scris liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel