Gorghiu, Iohannis și Ponta, scădere bruscă. Cine este SINGURUL câștigător. Explicația lui Pieleanu

Nicușor Dan și Dacian Cioloș sunt în creștere în mediul online, în timp ce Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, Victor Ponta și alți politicieni de top pierd Like-uri pe Facebook.

În urmă cu jumătate de an, Dacian Cioloș strângea doar 1.000 de Like-uri la o fotografie, iar acum are constant câteva mii de Like-uri la absolut orice postare pe rețeaua de socializare.

În schimb, Klaus Iohannis, în urmă cu un an, de ziua lui, primea aproape 100.000 de aprecieri la postarea în care le mulțumea celor care i-au urat 'La mulți ani'. Anul acesta, doar 12.000 de oameni și-au făcut timp ca să aprecieze mesajul președintelui. Nici Victor Ponta nu mai are la fel de mulți admiratori ca pe vremea când era la Palatul Victoria. În octombrie, când critica moțiunea de cenzură la adresa guvernului său, avea peste 4.000 de susținători. Acum, când nu mai este premier și comentează acțiunile Executivului, doar 1.300 de internauți îl mai susțin. Nici Alina Gorghiu nu o duce mai bine. Abia dacă mai are 100-200 de Like-uri pe Facebook. 

Marius Pieleanu a comentat acest subiect la Antena 3, în emisiunea realizată de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu.

"Probabil că un anumit tip de insatisfacție față de prestația politicienilor a provocat o inapetență a lor de a mai susține pe Facebook un politician sau altul. Să nu uităm totuși că este perioadă de vacanță inclusiv pentru studenți", a zis Marius Pieleanu la emisiunea "Obiectiv", de la Antena 3.

Răzvan Dumitrescu a intervenit și a spus: "Unii au o brigadă activă de susținători tot timpul, iar alții au această brigadă doar atunci când au nevoie de ea, în momentele electorale".

"Aș putea să presupun că Dacian Cioloș fiind premier și având acces la resurse, putem vorbi despre o relație directă între Like-urile de pe Facebook și resursa financiară avută la dispoziție. Este corectă și această chestiune pe care o spuneți", a mai zis sociologul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel