Gorghiu îl atacă pe Ponta după demisia lui Tsipras

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, susține că demisia Guvernului Tsipras reprezintă o nouă problemă pentru Atena. Liderul liberal consideră că lecția grecească demonstrează că populismul poate prăbuși o țară și spune că premierul Victor Ponta acționează după această rețetă.

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând - prin cheltuieli nesăbuite - în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris Alina Gorghiu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Co-președintele PNL a transmis că nu poate accepta "cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce acesta nu va mai fi premier".

"Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor", a conchis liderul liberal.

Premierul grec Alexis Tsipras a anunțat, joi seară, că își dă demisia de la conducerea Guvernului și a cerut organizarea de alegeri anticipate.

Vezi și: Șoc în Grecia după demisia lui Tsipras! Ce se întâmplă cu Syriza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel