Gorghiu, gafă la anunțarea lui Predoiu. Contre cu Munteanu. Blaga, tăios cu jurnaliștii

Alina Gorghiu și Vasile Blaga au răspuns nervos la întrebările presei, după ce PNL a schimbat, pentru a treia oară, candidatul la Primăria Generală. Ambii co-președinți au replicat tăios ”cred că vorbesc românește”, la cererile de explicații din partea jurnaliștilor. Spre deosebire de Marian Munteanu, care a pus retragerea sa din cursă pe seama disensiunilor interne, Alina Gorghiu a vorbit de unitatea partidului. Co-președinții PNL au dat vina pe societatea civilă, pentru retragerea lui Munteanu din cursă, acuzând campania dură la adresa acestuia.

În schimb, pe Alina Gorghiu a luat-o gura pe dinaninte, când a fost vorba despre alegerile generale și ipoteza ca Predoiu să fie numit premier. Gorghiu a exclus această speculație, fiindcă sigur candidatul PNL va câștiga Primăria Generală. Din păcate, a spus: ”Nu mai are cum să fie, în noiembrie, primar general...Scuzați, premier”.

Vasile Blaga a vorbit foarte puțin, însă pe același ton de reproș față de jurnaliști. ”La fel cum am câștigat la prezidențiale vom câștiga și localele și alegerile generale”, a încheiat Blaga și a refuzat să mai răspundă întrebărilor presei.

Candidații la sectoare care s-au delimitat de Marian Munteanu au dat dovadă de lipsă de experiență politică, a spus Alina Gorghiu. Nu se pune problema sancțiunilor, vor fi sprijiniți în continuare, a precizat co-președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel