Gorghiu: E o frăție a celor mai răi în politica românească

 Între Traian Băsescu şi Liviu Dragnea este "o frăţie a celor mai răi în politica românească", a afirmat preşedintele PNL, Alina Gorghiu. Ea a făcut referire la invitaţia lansată de liderul PMP de a participa la o dezbatere pe tema programelor de guvernare ale celor trei formaţiuni politice. 

"E o frăţie între domnul Dragnea şi domnul Băsescu, o frăţie a celor mai răi în politica românească. Sunt sigură că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere. Eu cred că dacă domnul Dragnea va accepta până la urmă să discutăm deschis despre politica românească şi despre cum vedem noi România, domnul Băsescu se poate uita, ca un prieten adevărat, de la televizor, de acasă. Şi de data aceasta facem cinste cu pop-cornul şi îl las să-şi asigure suportul pentru cel mai bun prieten al său, domnul Dragnea", a spus Gorghiu, într-o sesiune live pe Facebook.

Alina Gorghiu așteaptă încă răspunsul lui Liviu Dragnea la provocarea lansată

"Nu, dar nu mi-am pierdut speranţa. Nu ştiu dacă din aroganţă sau din laşitate nu a răspuns. Eu cred însă că ştie că va rămâne de actualitate această invitaţie la un dialog cu domnia sa pe tot ce înseamnă România pe care eu mi-o doresc, model de România pe care PSD şi-l doreşte şi sper ca săptămâna viitoare să putem să le arătăm românilor care este viziunea noastră pentru viitor. În mod clar, România mea nu este România domnului Dragnea, asta pot să o spun încă de la început", a adăugat Gorghiu.

Lidera PNL a opinat că şeful PSD se teme de un asemenea dialog: "Cred că se teme de acest dialog, de această discuţie civilizată pentru că aş putea să-i dau argumente sau contraargumente la orice va spune".

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra într-o dezbatere, provocarea fiind lansată în timpul unui miting electoral regional organizat sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Iaşi.

De asemenea, preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a invitat pe liderii PNL şi PSD, Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată, pe tema programelor electorale ale celor trei partide. El a spus că dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel