Gorghiu, după ce PNL s-a opus demersului PSD, în Parlament: Ar trebui să răspundă!

Alina Gorghiu le cere celor din PSD un răspuns, după ce PNL s-a opus, astăzi, unui demers al social-democraților, în Parlament.

"Din Parlament... PNL s-a opus astăzi demersului propus de PSD, anume o comisie de anchetă pe tema muncitorilor sezonieri plecați în străinătate. De ce? Pentru că e inutil! Scopul este de a șicana miniștrii din Cabinetul Orban, care, la audierea de săptămâna trecută din Senat, au dat, preț de 3 ore, toate lămuririle necesare!

În toată perioada de când cei din PSD au conducerea Camerei Deputaților și a Senatului, precum și majoritatea împreună cu sateliții, au înființat comisii de anchetă doar pentru subiecte de presă, nu pentru că interesul public i-ar mâna.

Vă dau doar două exemple:

- Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide politice și în activitatea unor lideri ai acestor partide, înființată la 04.07.2018, fără alt efect in afara hărțuirii unor instituții;

- Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai 2019, care nici acum, la un an distanță, nu are raport.

Să duci în derizoriu ideea de comisie de anchetă e pentru PSD o regulă pe care nu o încalcă. Cei din PSD ar trebui să răspundă de ce în guvernările lor au plecat milioane de români în afara țării pentru un trai mai bun", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel