Gorghiu, despre procesul casei lui Iohannis: Am încredere că nu a fost nimic ilegal

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că 'are încredere că nu a fost nimic ilegal în procedura' privind casa familiei preşedintelui Klaus Iohannis şi că lucrurile vor fi lămurite în instanţă. 

'Pe oricine are această preocupare, legitimă de altfel, vizavi de ce se întâmplă în acest proces, îl rog să mai aibă puţină răbdare, să vedem cum se finalizează procedura. Eu am încredere că nu a fost nimic ilegal în această procedură şi că lucrurile vor fi lămurite mai devreme sau mai târziu, aceasta în funcţie de calendarul instanţei, pe care nu putem, categoric, să îl influenţăm', a spus Alina Gorghiu.

Copreşedintele liberal Vasile Blaga a declarat, la rândul său, întrebat dacă problemele în justiţie ale familiei preşedintelui Klaus Iohannis cu casa de la Sibiu vor afecta imaginea formaţiunii politice, că PNL 'este un partid serios, care îşi face analizele' bazându-se pe oamenii proprii iar 'în rest nu e nimic de comentat'.

'Trenul îşi are drumul lui. Am mai fost întrebat de fel de fel de lucruri. (...) Un partid serios îşi face analizele, aşa cum face şi organizaţia noastră de aici, de la Sibiu, (...) bazându-ne pe oamenii noştri, pe programul nostru, pe oameni care au mesajele clare către cetăţeni, programe clare către cetăţeni şi îndeplinesc condiţiile de profesionalism şi integritate, în rest nu avem ce comenta', a afirmat Blaga.

Blaga a adăugat că acest caz al casei preşedintelui Iohannis de la Sibiu, aflat încă în instanţă, trebuie lămurit de justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel