Gorghiu despre candidatura lui Munteanu: De departe are prima şansă la Capitală

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a apreciat vineri, la Piteşti, că Marian Munteanu are prima şansă să câştige alegerile la Bucureşti, iar principalul său contracandidat este reprezentanta PSD, Gabriela Firea.

'Pot să vă spun un lucru, că de departe are prima şansă la Capitală şi (...) bătălia se va da cu doamna Firea (...). Îl contestă PSD-ul, îl contestă suporterii lui Nicuşor Dan. E firesc să-l conteste orice om care susţine alt partid. Ce am cerut (...) a fost ca atunci când arunci cu lături într-un candidat să o faci documentat. (...) Să nu arunci cu acuze în spaţiul public fără să ai cel mai mic argument în susţinerea acelor acuze', a declarat co-preşedintele PNL la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea consideră că toate reacţiile apărute în ultimele zile demonstrează faptul că Marian Munteanu este cel mai potrivit să candideze din partea PNL.

'Această controversă validează o teorie pe care eu şi domnul Blaga o avem de vreo trei zile de când am prezentat candidatul, şi anume că este alegerea perfectă pentru candidatură la Primăria Generală', a mai menţionat Gorghiu. Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au participat vineri, la Piteşti, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Argeş pentru alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel