Gorghiu, despre candidaţii PSD la sectoarele Capitalei: O tocăniţă

Alina Gorghiu a declarat vineri, la Ploieşti, referindu-se la anunţul PSD privind candidaţii la sectoarele Capitalei că decizia social-democraţilor este 'o tocăniţă din care nu se ştie cât va înţelege electoratul de stânga'.

'Vreau să vă spun că este o ciorbă, o tocăniţă decizia PSD-ului de astăzi. La anumite sectoare merg cu UNPR-ul, la altele împreună cu UNPR şi susţinerea ALDE. Trebuie să vină cu un tabel să îşi aducă aminte public de fiecare dată la ce sectoare merg cu UNPR-ul, la ce sectoare ... (...) E o tocăniţă din care nu ştiu cât va înţelege electoratul lor de stânga', a spus Gorghiu.

Co-preşedintele PNL a adăugat că Gabriela Firea este un candidat pe care liberalii îl vor monitoriza 'cu maxim interes şi atenţie', punctând că orice candidat din partea PSD este un candidat puternic pentru PNL.

'Nu voi face ca Liviu Dragnea să arunc în derizoriu orice fel de candidatură a partidului cu care suntem în competiţie pentru că în realitate e o luptă de unu la unul pe tot terenul, noi şi PSD. Peste tot aşa se vor tranşa lucrurile', a mai spus Alina Gorghiu.

[citeste si]

Senatoarea Gabriela Firea este susţinută de colegii din PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, după cum a anunţat vineri liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel