Urmărește emisiunea live


Gorghiu declară RĂZBOI PSD după votul privind alegerile locale: Trebuie TOTAL IZOLAT

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Alina Gorghiu reacţionează dur după votul dat marţi, în Senat, pe proiectul privind data la care vor avea loc alegerile locale. 

"Vot important, astăzi, în plenul Senatului. A fost adoptat proiectul care stabilește 27 septembrie 2020 ca dată a alegerilor locale. Noi ne-am abținut pentru că PSD nu a putut să se dezmintă și a impus un text de lege care mai are și prevederi neinspirate, în afară de cele preluate copy-paste din proiectul de lege al Guvernului.

Mult timp nu mai este.  Procesul electoral trebuie să se organizeze fix când spun specialiștii că va fi mai sigur pentru cetățeni. Până atunci, PSD trebuie TOTAL IZOLAT pe scena politică‼️ Și PNL este pregătit pentru a nu lăsa nici o șansă stângii! Și, de acum înainte – ATENȚIE - să nu existe nici o decizie, indiferent a cărui partid politic, care să mai facă cumva un serviciu sau un cadou, mare sau mic, PSD și candidaților PSD. Indiferent din ce localitate. Să nu cumva să uite cineva: votul la primari va fi într-un singur tur!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Proba de maturitate politică pentru anul 2020!

"Aceasta va fi proba de maturitate politică pentru anul 2020! Iar PSD merită să fie sancţionat în cel mai democratic mod pentru toate acţiunile lor antidemocraţie. Şi la care nu vor să renunţe nici acum. Se vede deja prin țară şi ce fel de campanie electorală populistă vrea să ducă PSD, până unde coboară pentru a păcăli oamenii și pentru a atrage voturi. PSD a declarat deja război responsabilității și bunului-simț. Așa că toate celelalte partide trebuie să aibă un obiectiv clar: #FĂRĂGREȘELIdecaresăprofitePSD!", transmite Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel