Gorghiu, atac la Ponta, Dragnea și Tăriceanu, fără să-și dea seama de un amănunt

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook  îi acuză pe  Victor Ponta, Liviu Dragnea și pe Călin Popescu-Tăriceanu, că deși au deținut puterea peste trei ani, nu au făcut nimic pentru a schimba situația din sănătate, afirmând că derapajele acestora din prezent sunt mai stridente ca oricând. Totuși, în perioada când face referire Gorghiu, aceasta a uitat că Ministerul Sănătății a aparținut tocmai PNL.

"57.088 infecții nosocomiale, identificate în spitalele din România, în ultimii 5 ani. În spatele statisticii sunt multe cazuri dramatice: oameni cărora infecțiile contactate în spitale le-au îngreunat sau chiar le-au anulat șansa vindecării. În acești 5 ani, pentru 3 ani și jumătate câțiva oameni pe care îi cunoașteți, cu siguranță, au deținut puterea de a schimba ceva și nu au făcut-o: fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Dragnea, aliatul lor, Tăriceanu, care susținea guvernul PSD. Au fost prea ocupați — și sunt în continuare — să se lupte cu justiția, cu instituțiile anticorupție, ca să le pese de pericolele care amenințau viața cetățenilor obișnuiți — cele din spitale; au fost prea ocupați să-și acorde privilegii nemeritate, ca să mai apere dreptul la viață și la sănătate al românilor", a scris duminică Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Ea afirmă că derapajele lui Ponta, Dragnea și Tăriceanu sunt mai stridente ca oricând.

"Astăzi nu au nici măcar decența să tacă, să plece capul de rușine. Ba mai mult, nu trece zi fără să-i auzim cum cârcotesc de pe margine, încercând să le pună bețe în roate celor care chiar încearcă să facă ceva. Astăzi derapajele lor sunt mai stridente ca oricând, pentru că lasă să se vadă, în sfârșit, cât au fost de nepăsători, de cinici și de ticăloși", arată Gorghiu.

Totuși, trebuie remarcat faptul că o bună  perioada de care vorbește Alina Gorghiu, ministerul Sănătății a aparținut PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel