Gorghiu, atac la Firea: Duhul sfânt al PSD lucrează la foc automat

Alina Gorghiu critică dur o propunere a noului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, susținând că "Duhul sfânt al PSD lucrează zilele acestea la foc automat" și că "populismul înseamnă, în cele din urmă, şi mai multă sărăcie".

Gabriela Firea a anunțat, marți, că modernizarea transportului public, de altfel o promisiune a sa făcută în campania electorală, reprezintă o prioritate în mandatul la Primăria Capitalei, motiv pentru care caută căile economice pentru ca transportul public de suprafață din București să fie gratuit. 

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, comentează dur în legătură cu această inițiativă, apreciind că deși "capacităţile magice ale reprezentanţilor PSD se manifestă, de obicei în preajma unor sărbători laice, cum ar fi alegerile", minunile continuă și după. Liderul liberal anunță, totodată, că PNL va vota împotriva acestei inițiative, deoarece "efectele sunt nocive pentru toți bucureștenii".

Citește și: Gabriela Firea a trecut la treabă. Caută rezolvarea la o soluție crucială pentru bucureșteni

"Duhul sfânt al PSD lucrează zilele acestea la foc automat. Proaspătul primar al Capitalei şi şeful acestuia de partid au decretat ca locuitorii Capitalei să nu mai plătească transportul public de suprafaţă. (...) 

Pomana domnului Dragnea şi a doamnei Firea înseamnă, de fapt, autobuze şi tramvaie proaste în continuare, înghesuială şi mai mare, servicii de şi mai slabă calitate şi anularea oricărei perspective de modernizare a transportului în comun. (...)

Ştiu că nu vom fi foarte populari cu o astfel de poziţie, dar cred că e nevoie să ne opunem populismului, cu toate riscurile. Populismul înseamnă, în cele din urmă, şi mai multă sărăcie, iar un partid de dreapta trebuie să aibă curaj să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce e convenabil.

Desigur că vom fi admonestaţi de către "apostolii" PSD care şi-au propus, de fapt, să transforme bugetele publice ale primăriilor în propriul buget de campanie. Se vor erija în apărătorii celor amărâţi, vor acuza PNL că nu vrea binele ţării şi că nu îmbrăţişăm modelul Venezuela, pe care ni-l propun. Şi acolo conducătorii de stânga au făcut multe minuni. Până când într-o bună zi, toate gratuităţile s-au epuizat, iar Guvernul nu mai poate plăti nici măcar tipărirea de bani. Suntem, evident, departe de o astfel de situaţie şi probabil nu vom merge până acolo, dar întotdeauna există un prim pas către prăpastie", este o parte a celei mai recente postări pe pagina de socializare a copreședintelui PNL, Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel