Gorghiu: Aş vrea să spulber varianta unei alianţe cu Băsescu

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat luni la Realitatea TV, că liberalii nu vor face nicio alianță electorală cu PMP sau M10 pentru Capitală.

Aceasta a ținut să sublinieze că declarațiile făcute de Cătălin Predoiu au fost opinii personale, care nu angajează partidul.
 
”Cătălin Predoiu a prezentat o realitate cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Electoratul de dreapta este împărţit în foarte multe opţiuni. Faptul că o opţiune proeminentă este PNL, însă nu neg că avem nevoie de fiecare vot care poate fi direcţionat la un moment sau altul către alţi candidaţi. Fiecare partid are dreptul să îşi susţină candidatul, dar se poate gândi că votul ăla se duce în defavoarea dreptei. Dacă vă referiţi la declaraţia lui Cătălin Predoiu cu posibile alianţe cu M10, cu Traian Băsescu, am văzut că suscită interesul opiniei publice şi vreau să fiu foarte directă şi să vă spun că PNL are o decizie în forurile de conducere, nu face niciun fel de alianţă pre-electorală, nici post-electorală nici cu Traian Băsescu, nici cu M10”, a declarat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a spus că Predoiu a avut o ”opinie personală”, atunci când l-a nominalizat pe Traian Băsescu printre potenţialii aliaţi ai PNL.

”Aş vrea chiar să spulber varianta unei alianţe la primăria Capitalei cu Traian Băsescu (...) dânsul (Cătălin Predoiu n.r.) a lansat un apel către electoratul acestor partide. A fost o opinie personală. Decizia partidului este foarte limpede din acest punct de vedere”, a mai precizat Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel