Gorghiu amenință cu o nouă majoritate: Va rezista câteva săptămâni

Liderul PNL, Ludovic Orban, alături de Alina Gorghiu
Liderul PNL, Ludovic Orban, alături de Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a declarat, joi, că există un plan al opoziției de a-l da jos pe Liviu Dragnea în câteva săptămâni, ca apoi să pregătească moțiunea de cenzură.

Alina Gorghiu a declarat joi, într-o conferință de presă, că are convingerea că s-a creat o nouă majoritate în Parlament care va da jos Guvernul Dăncilă și pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Anunțul a fost făcut cu câteva zile după ce Mihai Tudose și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.

Liderul PNL, apel către parlamentari

"Dragnea nu va rezista cu această nouă majoritate care se va crea în Parlament mai mult de câteva săptămâni șef al Camerei Deputaților. Sunt absolut convinsă că toți colegii din opoziție, alături de Partidul Național Liberal din Camera Deputaților vor face tot posibilul ca în primele zile din sesiunea parlamentară, Dragnea să fie revocat din această funcție. Evident că gestul politic esențial, cel mai important al acestei sesiuni parlamentare, pe lângă căderea lui Dragnea, va fi cel al unei moțiuni de cenzură. Vedeam zilele trecute că primarii au depășit adevrsitățile generate de culoarea politică și au colaborat între ei pentru a susține un mesaj comun și anume a cela ca o sumă importantă obținută din impozitarea veniturilor să rămână la comunitățile locale. Dacă pot primarii să facă acest lucru, o moțiune de cenzură morală împotriva PSD și împotriva guvernului, nu văd de ce parlamentarii, indiferent de culoarea poltică să dea mâna și să facă astfel încât moțiunea de cenzură să fie un succes", a declarat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel