Gorghiu: Am picat de acord cu The Dragnea

Fostul lider al PNL Alina Gorghiu îl critică pe Liviu Dragnea pentru eliminarea plafonării la cinci salarii medii brute a CAS și CASS, care ar lovi în angajații din sectorul IT. Gorghiu spune că la un moment dat a ajuns la un acord cu Liviu Dragnea priviind predictibilitatea fiscală. 

Acum ceva timp, când dezbăteam Codul Fiscal în Parlament, picam de acord cu The Dragnea și alții că impredictibilitatea fiscală trebuie să fie istorie, că orice propunere de modificare se anunță din timp și, evident, se aplică cu data de 1 ianuarie a anului următor," își începe Alina Gorghiu postarea pe pagina de facebook. 

În opinia Alinei Gorghiu, plafonarea bazei de calcul a contribuțiilor CAS și CASS lovește în industria IT care a susținut puternic economia României. 

"Eliminarea plafonării la cinci salarii medii brute a bazei de calcul a contribuțiilor de asigurări sociale (CAS) și a contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate (CASS) îi afectează major pe angajaţii înalt calificaţi din sectoarele cu valoare adăugată ridicată, deci și IT. Cât de greu i-ar fi lui Dragnea, care are guvern și o majoritate parlamentară, să bată din palme să comande menținerea plafonării în Parlament, după ce guvernul său a decis pe dos?," a scris Alina Gorghiu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel