Gorghiu acuză un atac din partea PSD: Primăria să intre urgent în legalitate!

Președintele PNL, Alina Gorghiu solicită Primăriei Capitalei să aprobe desfășurarea mitingului PNL, care ar urma să aibă loc sâmbătă. Ea lansează cu această ocazie și un atac dur asupra partidului rival, PSD. 

"Ce naște din Iliescu, comunism respiră. Am aflat acum câteva minute că Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestației publice pentru care PNL a făcut zilele trecute demersurile instituționale. Evenimentul ar urma să aibă loc sâmbăta aceasta. Mizam pe participarea bucureștenilor care susțin o guvernare reformistă după 11 decembrie. (...) Cer Primăriei Capitalei să intre urgent în legalitate și să acorde aprobarea pentru desfășurarea mitingului PNL", a scris Gorghiu, pe Facebook.

Ea susține că informația privind organizarea de către PNL a unui miting, destinată exclusiv comisiei din cadrul Primăriei Capitalei care aprobă manifestările publice, a fost folosită pentru a lansa un atac politic la adresa liberalilor.

"După 1989, doar o administrație pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiției, împotriva democrației, împotriva libertăților civice și politice. Politica pumnului în gură nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar. De altfel, Liviu Dragnea voia să închidă, nu de mult, gura criticilor de pe internet. În 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne amenința pe cei din PNL cu o contramanifestație și cu dosare penale, pentru că intenționam să ieșim în stradă ca să milităm pentru un guvern curat. Recent erau amenințați cetățenii strânși în fața Senatului pentru a-și exprima nemulțumirea față de blocarea justiției în cazul Oprea-Gigină. În afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arată și teama față de forțele care își doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannis-PNL-Dacian Cioloș", completează liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel