Gorghiu: Sunt indignată că nu văd finalitatea anchetei de la Piteşti, dar PNL nu va susţine o moţiune simplă pe sănătate

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că moţiunea simplă pe sănătate este 'ultima pisică' arătată de PSD Guvernului Cioloş, precizând că deşi este indignată de lipsa unei finalităţi în cazul anchetei la Piteşti liberalii nu vor susţine un astfel de document.

'Moţiunea pe sănătate este ultima pisică arătată de PSD Guvernului. Eu sunt indignată că nu văd finalitatea acelei anchete, dar ca să introduci o moţiune pe sănătate doar pentru a demite Cioloş un ministru care săracul este un tehnician nu foarte aplecat spre comunicare, dar fără să ţii tu cont PSD că nu ai acolo un medic de specialitate care să-ţi rezolve problema, că nu ai o analiză rapidă care să-ţi determine E-coli la un copil (...) că nu s-a comunicat de la Piteşti de către Direcţia de Sănătate ... PNL nu are cum să susţină o asemenea moţiune simplă pe sănătate, care nu înseamnă decât 'Hai să mai ciupim noi stânga politică încă două-trei voturi de la electoratul sensibil la o problemă foarte gravă'. Dacă dai drumul la populismul deşănţat în an electoral când populaţia este foarte atentă şi sensibilă la orice fel de temă, la orice fel de mişcare politică nu ajungi nicăieri', a spus Gorghiu, la Realitatea tv.

Ea a adăugat că va discuta cu liberalii pentru o 'poziţionare cât se poate de obiectivă şi de sănătoasă în perspectiva soluţionării acestei crize de la sănătate'.

'Ne interesează să aflăm nişte răspunsuri şi ne interesează ca pe viitor problemele din Ministerul Sănătăţii care nu ţin doar de un om, sunt probleme structurale, să vedem cum Dumnezeu le rezolvăm', a mai spus liderul PNL.

În context, e a precizat, referindu-se la proiectul de lege privind prevenţiei în sănătate, că va fi eliminată prevederea care a născut critici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel