Alina Gorghiu îl acuză pe Liviu Dragnea de lipsă de respect

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că faptul că liderul PSD Liviu Dragnea nu acceptă să participe împreună cu ea la o dezbatere publică despre proiectele de guvernare a României de după alegeri reprezintă 'lipsă de respect' pentru toţi cei care participă la campania electorală din ţară.

Singurul duşman al PNL în Timiş va fi absenţa la vot. Este o ultimă săptămână în care se pare că mai trece o zi în care Liviu Dragnea, liderul PSD, acel lider de stânga care vrea să guverneze România nu răspunde invitaţiei mele de a avea o dezbatere împreună. I-am cerut să discutăm despre cum văd partidele noastre politica după 11 decembrie şi cum vedem viitorul României. (...). Cred că este un semn de lipsă de respect pentru toţi cei care participă în România mai mult sau mai puţin activ la toată această campanie electorală, a spus Alina Gorghiu, citează Agerpres.

Liderul PNL a mai afirmat în conferinţa de presă despre cartelul Dragnea - Ponta - Băsescu - Tăriceanu că s-a format cu mult înainte de alegerile locale, creând o atmosferă care înseamnă toţi împotriva PNL.

Este un front (cartelul. n.r.) anti-Justiţie, un front care are ca obiective foarte clare desfiinţarea DNA, suspendarea preşedintelui, modificarea legislaţiei în România astfel încât să-l facă pe Dragnea premier - aşa se modifică legile în România, nu în interesul cetăţeanului, ci în interesul unui singur cetăţean şi anume Liviu Dragnea, care acum nu poate fi premier pe o lege dată de Guvernul Năstase, a susţinut Alina Gorghiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel