Gorghiu: Dragnea alege să îşi vulnerabilizeze partidul

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că prin rămânerea la conducerea PSD Liviu Dragnea alege să îşi vulnerabilizeze partidul, candidaţii în alegeri, dar şi imaginea României, punctând că reacţia ''potrivită'' după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar fi fost demisia.

Situaţia de la PSD nu este despre persoana lui Liviu Dragnea, este despre preşedintele celui de-al doilea partid din România. Şi nu, nu cadrează cu normalitatea. Daca eşti condamnat definitiv de o instanţă, scrie în fişa postului de lider de partid care este reacţia potrivită: demisia. Aici nu este vorba despre un război politic, este vorba despre comportamentul decent, firesc pe care un lider politic îl asumă în faţa electoratului din România, în faţa partenerilor europeni. Pentru cine mai poate fi Liviu Dragnea, astăzi, un partener de dialog? În mod clar, prin rămânerea la conducerea partidului, domnul Dragnea alege să îşi vulnerabilizeze partidul şi pe candidaţii PSD în aceste alegeri, dar şi imaginea României. Oare cât va dura până când va reacţiona Partidul Socialist European, unde PSD este membru?, a scris Gorghiu, vineri seara pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după de liderul social-democraţilor a anunţat că în urma discuţiilor cu colegii săi de partid a decis să rămână preşedinte al PSD.

Decizia sau părerea majorităţii, aproape unanimă, a fost că o retragere a mea poate să destabilizeze toate activităţile de campanie. Am decis să rămân în continuare în această funcţie', a spus Dragnea, vineri, după o şedinţă a social-democraţilor.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul 'Referendumul'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel