Gorghiu: Categoric va fi o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Vineri, 1 septembrie, Alina Gorghiu a afirmat că, în mod categoric, liberalii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune. Demersul ar putea să vizeze justiţia sau economia.

"Absolut va fi o moţiune de cenzură. Sunt două teme foarte mari care nu au cum să nu fie exploatate din punct de vedere al opoziţiei, odată pe partea de justiţie şi a doua temele economice. Ne va fi foarte dificil să alegem care din aceste două teme să facă obiectul moţiunii de cenzură. Este prematur să discutăm.

Astăzi vom avea Biroul Politic Naţional, dar vă garantez că o moţiune de cenzură va exista, dacă nu va exista mai repede moţiunea PSD contra lui Tudose, nu este exclusă nici asta. Categoric va fi o moţiune de cenzură şi vom discuta atunci despre eventuale majorităţi pentru susţinerea acestei moţiuni de cenzură", a spus Gorghiu, după şedinţa grupului PNL de la Senat.

Ea a arătat însă că momentan, pe aritmetica parlamentară, nu există voturi suficiente pentru adoptarea unei moţiuni de cenzură, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel