GoPro se extinde în România. 100 de locuri de muncă disponibile

GoPro a anuntat astăzi deschiderea unui nou birou în București care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web și comerț electronic.

Biroul local GoPro Bucuresti se va deschide oficial la 1 martie. Compania își propune să creeze până la o sută de locuri de muncă în București în 2017.

„Pentru GoPro, crearea și oferirea celor mai bune produse și servicii din lume este obiectivul principal al companiei, așadar dezvoltarea echipei noastre de inginerie software într-un epicentru tehnologic internațional este pe deplin îndreptățită”, a comentat Joe Bentley, vice președintele Departamentului de Inginerie din cadrul GoPro, potrivit unor surse din media.

„Suntem încântați să pornim în această aventura și să continuăm să oferim o experiență extraordinară pentru clienții noștri din întreaga lume”, a adaugat Bentley.

Ioan Bărbulescu a fost desemnat director general al GoPro București, iar echipa va raporta la Joe Bentley. Acesta a lucrat anterior la Deutsche Bank și la compania tech 1&1.

Eveniment de recrutare pentru candidații interesați

Echipa GoPro Bucuresti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidații interesați, dar și pentru pasionații de tehnologie în datele de 8 și 9 martie în cadrul TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, sector 2, Bucuresti. Evenimentul se va desfășura între orele 7:00 și 22:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel