Goodbye to Gravity - membrii formaţiei, omagiați de sonda spațială InSight

Numele celor patru artiști ai grupului Goodbye to Gravity care au murit în urma incendiului din "Colectiv" au fost scrise pe un microcip aflat la bordul sondei InSight.

Numele membrilor formaţiei Goodbye to Gravity care au murit în incendiul de la clubul Colectiv au ajuns pe Marte: Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru, sunt cei patru care, acum, sfidează gravitația, așa cum probabil și-au dorit.

Inițiativa îi aparține germanului Andreas Schönhofen, fan înfocat al trupei, care prin intermediul sondei spaţiale InSight, care a ajuns pe planeta roșie.

"În memoria celor patru membri decedaţi ai trupei Goodbye to Gravity am adăugat numele acestora în misiunea InSight către Marte (...) unde vor rămâne pentru totdeauna. Arta și numele trupei sunt strâns legate de călătoriile în spaţiu şi astronautică. Acesta este motivul pentru care am ales acest mod de a onora aceşti patru oameni", a scris germanul pe Facebook, înainte de lansarea misiunii NASA, pentru care a primit mulțumiri pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity.

Agenția spațială americană NASA le-a permis tuturor celor care doreau să obțină un „permis de îmbarcare" la bordul sondei spațiale InSight să se înscrie pe site-ul oficial al Agenției Spațiale. Aproximativ 2,5 milioane de oameni aun ales această cale pentru a ajunge fie și numai cu numele pe planeta Marte.

Sonda spaţială InSight a ajuns luni pe Marte, la aproape şapte luni de la lansare, în data de 5 mai. Goodbye to Gravity a fost înfiinţată în 2011 cu Andrei Găluţ (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Ţelea (chitară) şi Mihai Alexandru (chitară). În urma incendiului de la Colectiv, singurul supravieţuitor este solistul formaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel