Golden buzz - Românii au talent, 12 aprilie 2019. Mihai Petre: Ești ca o fiară!

Românii au talent / Foto Facebook
Românii au talent / Foto Facebook

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Vineri, la Pro TV, vom vedea ultimul golden buzz din sezonul #9suprem „Românii au talent”.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Smiley și Pavel Bartoș au găsit talentul care să-i reprezinte în acest sezon și sunt extrem de mândri de el.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. „Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală", va spune Smiley.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Mihai Petre, fascinat și el de moment, continuă: "Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!".

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. În cea de-a zecea ediție a celui mai tare show de divertisment vom vedea despre cine este vorba și cum arată reprezentația care i-a uluit pe toți: jurați, prezentatori și public.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Tot vinerea aceasta, vom afla și că Andi Moisescu a devenit expert în belly dance: "Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance.". Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul va comenta numărul adus pe scenă de o concurentă care „izolează" foarte bine mișcările acestui stil de dans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel