EXCLUSIV  Godină, LOVITURĂ. Gestul față de jandarmul Răducu Șerban, SANCȚIONAT

Marian Godină l-a criticat pe Răducu Șerban, jandarmul care apare într-un filmuleț de la protestul de sâmbătă seară, din Piața Universității, în timpul unor îmbrânceli.

DC News a lansat un sondaj pentru a afla de la cititori ce părere au despre gestul lui Marian Godină. Așadar, rugați să catalogheze atacul său la adresa colegului jandarm, cititorii l-au înțeles astfel:

CORECT 33,06% (5539)

INCORECT 66,94% (11217). Oamenii l-au taxat pe Marian Godină pentru că acesta l-a atacat pe Răducu Șerban fără a avea rezultatele unei anchete. S-a bazat doar pe un filmuleț de câteva secunde care circulă pe Facebook. Dincolo de spiritul de corp, el devine principalul denunțător al colegilor săi.

(w670)

Cu afinitățile politice, la vot!

Ce face Marian Godină este deja militantism, lucru pe care publicul îl sancționează. Evident că agenții de poliție pot avea afinități politice, dar trebuie să și le exprime în cabina de vot, nu în spațiul public.

El nu doar că l-a condamnat pe jandarm fără a cunoaște toate detaliile, dar a oferit subiectului și o tentă politică. După cum știm, a publicat o fotografie în care Răducu Șerban îl apără pe Liviu Dragnea. Artificiul folosit este evident cu tentă politică, ceea ce un agent de poliție nu ar trebui să facă. Marian Godină folosește arsenalul pe care îl utilizează jurnaliștii și influencerii din mediul online.

Răducu Șerban l-a apărat pe Liviu Dragnea, dar - cu siguranță - nu este singurul politician pe care a trebuit să-l apere. Poate Marian Godină găsește și alte fotografii cu lideri și ni le arată și nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel