Goțiu, bătut de Palada. Petiție online. Isterie pe Internet

Organizația Pact pentru Romania cere SNSPA să încheie colaborarea cu Mirel Palada, după ce sociologul l-a lovit pe senatorul Mihai Goțiu într-o pauză publicitară la B1 TV.

Aceasta îi solicită domnului prof. univ. dr. Remus Pricopie, Rector al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative și doamnei prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, Decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice - SNSPA, să încheie colaborarea cu Mirel Palada. 

În acest sens există și o petiție online.

Organizația arată că ”în urma acestui episod, dl. Mirel Palada, cadru didactic la SNSPA şi fost purtător de cuvânt al Guvernului României, devine, în mod regretabil, un simbol al comportamentului golănesc în spaţiul public şi un promotor al "politicii pumnului în gură" – la propriu”.

”SNSPA, un reper în peisajul academic românesc, este o universitate de prestigiu care formează noile generaţii de lideri şi specialişti ai României. Asocierea sa cu dl. Mirel Palada ar reprezenta încă o pată pe imaginea atât de încercată a învăţământului superior din România.

În calitatea sa de cadru didactic, dl. Mirel Palada este responsabil de formarea caracterelor a mii de studenţi şi trebuie să reprezinte un model de conduită şi moralitate în spaţiul public. În acest sens, considerăm că gestul său nu poate fi nici tolerat, nici acceptat”, mai precizează Pact pentru România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel