Gnohere, eroul FCSB. Pintilii: El ne ţine acolo sus

Mihai Pintilii susţine că atacantul Harlem Gnohere, autorul golului din minutul 90+3, merită cele mai multe felicitări pentru că el ţine sus formaţia roş-albastră în acest moment. 

Fotbalistul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat, joi seara, după victoria cu 2-1 din partida cu Hajduk Split din manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa League, că atacantul Harlem Gnohere, autorul golului din minutul 90+3, merită cele mai multe felicitări pentru că el ţine sus formaţia roş-albastră în acest moment. 

"La final eu eram supărat pe bancă, nu mai speram, dar mă bucur că băieţii au luptat până în ultima secundă şi ne-am calificat. Bucuria a fost mai mare. Chiar mă gândeam că am bătut cu 4-0 pe Rudar şi nu a fost satisfacţia de acum. Mereu e important să lupţi până la capăt. În prima repriză am intrat puţin timoraţi, cu frica de a nu primi gol. Teama asta ne-a făcut să fim un pic mai prudenţi la început. Cele mai multe felicitări le merită Gnohere, el ne-a scos. La momentul actual Gnohere ne ţine acolo sus. În play-off va fi greu, dar ne vom juca şansa. Suntem în Europa, trebuie să jucăm şi să accedem în grupe", a spus Pintilii. 

Nedelcu, lovit cu un obiect aruncat din tribună

Mijlocaşul a catalogat deplasat gestul unui suporter al formaţiei FCSB care a aruncat un obiect din tribună şi l-a lovit pe Dragoş Nedelcu în debutul reprizei secunde. "E un gest care nu aş vrea să se mai întâmple niciodată. Adică unul dintre suporterii noştri să arunce cu un obiect în teren, după ce noi primim un penalty... Şi să arunce direct în Nedelcu şi să îi spargă şi nasul, mi se pare deplasat. Înţeleg bucuria, dar până la a arunca obiecte din tribună. Păcat, sperăm să nu se repete", a precizat Mihai Pintilii. 

FCSB - Rapid Viena, în play-off

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a învins echipa croată Hajduk Split cu scorul de 2-1 (0-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al competiţiei. Golul victoriei a fost marcat de Harlem Gnohere în minutul 90+3. Meciul tur de la Slit se încheiase la egalitate, scor 0-0. 

În play-off, FCSB va juca împotriva formaţiei Rapid Viena, la care evoluează atacantul român Andrei Ivan şi care a trecut de Slovan Bratislava (1-2, 4-0). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel