Glume Revelion 2022. Dan Negru nu a ignorat reacţiile, ba chiar s-a amuzat copios

Dan Negru este supranumit „regele Revelioanelor“, iar acest titlu a atras după sine şi numeroase glume.

Dan Negru este cel mai longeviv prezentator al programului de Revelion şi reuşeşte, an de an, să înregistreze audienţe record. Dan Negru publică des glume ce fac trimitere la emisiunile difuzate în noaptea dintre ani.

Iată o selecţie a celor mai amuzante glume apărute de-a lungul anilor:

2. -imagine fara descriere- (glume_revelion_dan_negru_1_22231100.jpg)

3. -imagine fara descriere- (glume_revelion_dan_negru_2_03007400.jpg)

Sursă capturi: Facebook 

Iată și câteva mesaje publicate pe Facebook:

Cred că ai sughițat de cât te-au pomenit ăștia pe la tag-uri, toată luna, că fac Revelionul cu tine 

Ești mai popular decât paracetamolul în pandemie

Daca Dan este cu noi... noi de ce sa nu fim cu el?

Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru


11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1, iar zeci de vedete se vor afla în gradene şi vor încerca să le ghicească. Într-o show de o asemenea amploare, echipa de producţie a avut parte de numeroase momente inedite în timpul filmărilor. 

Printre peripeţiile de care îşi vor aminti cu siguranţă multă vreme se numără realizarea măştii Păpuşa - inspirată din filmul care a făcut înconjurul planetei, Squid game. Fiind prima mască de asemenea dimensiuni folosită într-un show de televiziune, mai exact peste 3.8 metri înălţime, transportul măştii a presupus o logistică impresionantă. Masca a ţinut cu sufletul la gură întreaga echipă, până în momentul în care a ajuns în platou. Gazda programului de Revelion, Dan Negru, a fost cel care i-a ţinut “ocupaţi” pe cei din gradene, pentru ca masca să poată fi adusă în platou. O echipă de peste 10 sculptori – specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar designerii au realizat hainele păpuşii direct pe ea, folosind un sistem special de ancorare. 

O altă mască ce le-a dat mari bătăi de cap celor din echipa de producţie a fost cea a Spiritului Nopţii. Din cauza unei probleme personale, cu doar o seară înainte, vedeta care trebuia să dea viaţă măştii nu a mai putut participa la filmare, astfel că producătorii s-au văzut nevoiţi să recurgă la modificări deloc uşoare. Fiind special concepută pentru un personaj mai „corpolent”, designerii au petrecut întreaga noapte de dinaintea filmării pentru a reface costumul pe alte dimensiuni. 

Tot la filmările pentru Revelion, Dan Negru a refăcut o poză de la al doilea program de Revelion, din anul 2001, alături de Mirabela Dauer. Dorian Popa a fost „regizorul” şi fotograful momentului, care va rămâne cu siguranţă în arhiva personală a acestora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel