GIP: Camelia Bogdan, reclamă pe site-ul unui islamist radical

Judecătoarea suspendată din funcție, Camelia Bogdan este acuzată de Grupul de Investigații Politice că a plătit pentru un material propagandistic. Site-ul ar aparține unui radical islamist.

"Camelia Bogdan își face reclamă pe site-ul unui propagandist islamist radical. Vineri, 2 iunie, Camelia Bogdan și securiștii care o susțin au plătit pentru apariția unui material propagnadistic pe site-ul thelondonpost.net. Site-ul îi aparține lui Shahid Qureshi, un radical sunit pakistanez stabilit la Londra. Qureshi este violent anti-american, anti NATO și anti-israelian. Între altele, site-ul pe care este lăudată Camelia Bogdan cere ca toate cărțile, materialele audio și video care critică personalități ale islamului să fie distruse, iar Erdogan să primească premiul Nobel pentru pace.

Firma de PR a site-ului, cea care a încasat plata pentru articolul laudativ la adresa Cameliei Bogdan, se numește The London Post Media Consultancy și este deținută de același Shahid Qureshi. Articolul despre Camelia Bogdan este marcat ca fiind unul de PR, iar pe site-ul firmei lui Qureshi (http://media.thelondonpost.net/lpmc-portfolio/) este descrisă clar modalitatea prin care pot fi cumpărate articole pe The London Post și peeutribune.com, un alt site deținut de Shahid Qureshi," se arată în mesajul de pe contul de socializare al Grupului de Investigații Politice. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel