Giovanni Becali, decis să candideze la prezidenţiale

giovani
giovani

Giovanni Becali a declarat, joi seară,  că vrea să candideze la funcţia de preşedinte al României. Decizia omului de afaceri nu este nouă, acesta afirmând în februarie că va candida la președinție, pentru că dorește ca fiecare român să dețină un yaht la Nisa şi un avion privat la Munchen.

"Eu aveam de gând să devin un parlamentar în această toamnă, al rom. Fiind un om cu o situaţie financiară bună, foarte bună, am zis să las ceva în urmă. M-am răsgândit şi vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României. Voi fi al patrulea după Dan Diaconescu şi să vedem câţi se vor mai înscrie după mine", a declarat omul de afaceri Giovanni Becali la RTV.

 Acesta a mai precizat şi căa luat această decizie pentru că "toate alegerile după 90 au fost ilegale".

 "Toate alegerile din 90 până acum au fost ilegale. Toate au fost. Noi nu am ştiut câţi votăm, cum votăm şi ce votăm. Nu am ştiut. Pentru că în momentul în care s-a terminat cu Ceauşescu şi a venit aceasta frumoasă democraţie nu ne-a interesat să ştim câţi suntem, câţi sunt plecaţi, câţi votăm, câţi murim, ca să ştim câţi ne aleg. Ne-a interesat să devenim imediat parlamentari, să avem ciolanul în mână", a mai declarat Giovanni Becali.

Giovani Becali a lansat ideea de a candida la președinție în luna februarie, în timpul scandalului de de la tribunal din dosarul Transferurilor. Atunci, omul de afaceri a declarat că va candida la președinție, iar primele măsuri pe care le va lua  când va ajunge preşedinte ar fi : "Paradis fiscal! Averi mari şi taxe mici, asta voi face. Vreau ca un român să aibă un yaht la Nisa şi un avion privat la Munchen! Ne omoară taxele pe noi. Statele cu off-shore sunt cele mai bogate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel