Gigi Becali vrea să salveze locul unde se află înmormântat Arsenie Boca

Zeci de mii de credincioși  merg săptămânal la mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop, fapt ce a dus la dezvoltarea unei adevărate industrii cu produse de cult în apropierea lăcașului de cult.

Weekendul trecut s-a înregistrat un nou record de persoane trecute pe la crucea părintelui Arsenie: conform jandarmeriei, aproximativ 95.000 de persoane s-au închinat la Mânăstirea Prislop.

Din păcate, unii încearcă să profite de evlavia românilor şi corturile care vând produse „religioase" s-au înmulţit în afara mânăstirii.

Gigi Becali, cel care s-a recules de mai multe ori la mormântul părintelui s-a decis să scape pelerinii şi mânăstirea de aceşti invitaţi nedoriţi, informează Hunedoara Liberă.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca, pe care o rostea în fiecare dimineață

Astfel, conform sursei citate, Becali vrea să cumpere terenul pe care comercianţii şi-au instalat corturile pentru a-i goni de-acolo. Acesta ar fi catalogat drept „o ţigănie" felul în care se face comerţ la poarta mânăstirii. Patronul Stelei ar fi luat legătura cu proprietarul terenului şi îi va face o ofertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel