Gigi Becali vorbește despre revenirea sa în politică

Gheorghe Becali a declarat, joi, la România TV că nu renunţă la ideea de a-şi face un partid din care să facă parte oameni ai Bisericii, deşi preoţii nu au voie să ocupe o funcţie politică.

"A fost o hotărâre a Sfântului Sinod şi preoţii nu au voie. Nu renunţ la idee pentru că atunci am spus oameni ai Bisericii. Nu înseamnă numai preoti, ci şi oameni care fac voia lui Dumnezeu şi care merg la biserică duminica, care merg la Sfânta Liturghie, de sărbători, oameni de bună-credinţă, cu dragoste în Hristos. Nu am renunţat, dar nu am luat binecuvântare când am fost la Muntele Athos. Eu nu mai fac nimic fără binecuvântare. Dacă nu-mi dau voie Sfinţii Părinţi şi nu am rugăciunea lor, nu fac", a precizat finanţatorul echipei Steaua pentru România TV.

Întrebat despre revenirea pe scena politică în 2016, Gigi Becali a declarat că va susţine un partid din care fac parte "oameni cu dragoste".

"Eu nu pot să candidez şi nu voi candida. Niciodată nu voi mai candida, dar am să susţin un partid din care să facă parte oameni cu dragoste", a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat la începutul lunii decembrie că îşi face partid şi vrea să schimbe actualii parlamentari şi primari cu preoţi. Formaţiunea se va numi "Familia Ortodoxă", iar primul obiectiv după ce va ajunge la putere este alocarea de fonduri masive de la bugetul de stat pentru biserici, informează România TV.

În noua formaţiune Gigi Becali nu va avea nicio funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel