Gigi Becali: Voi candida la președinție cu ajutorul electoratului creștin

becali
becali

Europarlamentarul Gigi Becali s-a hotărât să candideze la președinție, după ce un sondaj l-a postat printre persoanele în care românii au încredere.

"Cu siguranţă voi candida la preşedinţie, am spus întotdeauna. Mă bazez pe electoratul creştin, pe creştinii practicanţi, care sunt un milion, şi tot iau 10%", a spus Becali, la România TV.

De asemenea, Becali a  comentat şi faptul că încrederea românilor în biserică începe să scadă vertiginos.Datele celui mai recent sondaj de opinie arată că Biserica a pierdut în câţiva ani aproape zece procente la capitolul încredere în opţiunile românilor. Dacă în ianuarie 2009, 89,3% dintre români aveau încredere în biserică, în februarie 2012, doar 78% dintre români mai au încredere în această instituţie.

Totodată, biserica a căzut pe locul trei în topul instituţiilor în care au încredere românii, fiind devansată de pompieri şi armată.

"Scăderea încrederii este cauzată de două elemente. Unu: atacul anumitor forţe oculte care vor să scadă încrederea populaţiei în Biserica Ortodoxă Română. Şi asta se face prin mass-media. Pentru că nu este normal să dai public ce se întâmplă la călugări sau în biserică. Pentru că diavolul îşi bagă coada peste tot, chiar şi în biserică, iar pădure fără uscături nu există. Dar asta nu înseamnă că mass-media trebuie să facă publice toate acele nelegiuri pe care le fac unii călugări sau preoţi, pentru că aşa scade încrederea şi nu se mai duc oamenii la biserică. BOR trebuie să le muşamalizeze şi să le pedepsească. A doua cauză este că biserica şi preoţii, care sunt ostaşii lui Hristos pe Pământ, trebuie să vindece suflete. Pe noi nu ne interesează ce face preotul, ci ce spune, pentru că el spune vorbele lui Hristos", a spus Gigi Becali, la România TV.

Citește și:

Mișcarea Populară, noua coaliție PDL, UNPR, PNȚCD, PNG pentru alegerile de anul acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel