Gigi Becali, veste despre Steaua pe care o primește în închisoare

chiriches
chiriches

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, aflat la Jilava unde ispășește cei trei ani de închisoare din cauza dosarului Valiza, a fost informat că Chiricheş pleacă la Rubin Kazan, oferta fiind de  8 milioane euro, scrie prosport.ro.

Aflată în Austria în cantoment, jucătorii Stelei așteată decizia forului european cu privire la o eventuală sanționare în urma deciziei de condamnare a lui Gigi Becali în dosarul Valiza. O eventuală eliminare a Stelei  din cupele europene va fi un dezastru, echipa putând pierde circa 20 de milioane de euro.

Până la aflarea unui rezultat în această problrmă, Giovanni Becali şi reprezentanţii lui Rubin Kazan s-au întâlnit după meciul amical, de sâmbătă, pentru a intermedia transferul lui Vlad Chiricheş la Rubin Kazan pentru 8 milioane de euro. Trimisul ProSport în Austria a stat de vorbă cu oficialii lui Rubin pe marginea transferului lui Chiricheş, iar aceştia au confirmat negocierile. Fundaşul în vârstă de 23 ani a fost introdus încă din primul minut, deşi doar ce a revenit după o accidentare. Reghecampf a apelat însă la vedeta sa tocmai pentru a putea fi urmărit de ruşi. Impresarul lui Chiricheş a declarat că stelistul a avut şi o ofertă de împrumut de la Atletico Madrid, pentru două milioane de euro şi o clauză de transfer definitiv de 10 milioane de euro, însă oficialii Stelei au refuzat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel