Gigi Becali va încerca să redevină europarlamentar

becali gigi
becali gigi

Condamnat de ÎCCJ la trei ani cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane, Gigi Becali a declarat la Sport.ro, că se va consulta cu avocaţii săi pentru a vedea dacă va putea să îşi reia mandatul de europarlamentar.

"Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo", a spus Becali.

 Gigi Becali a lăsat de înţeles că a fost condamnat la cererea preşedintelui Traian Băsescu. "Omul e tare, are putere. Nu am ştiut că are o aşa mare putere asupra omului puternic. Dacă a putut să facă asta, bravo lui. Dar să ştie un lucru, noi nu răspundem doar pe lumea asta, ci şi pe ailaltă. Toţi cei care au contribuit la lucrul ăsta vor contribui. Ştiţi voi cine e, pentru că altfel nu se explică. Aici nu e vorba de executare sau de suspendare, aici e vorba de batjocură. A zis că el deţine puterea în justiţie şi face ce vrea cu mine. Timpul va demonstra dacă România va rămâne în mâinile lui Dumnezeu sau a lui Satana", a completat Becali.

 Finanţatorul FC Steaua a menţionat că va face acţiune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg în acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel