Gigi Becali, după meciul cu Ekranas: “Suntem calificaţi!”

Martinovic
Martinovic

Gigi Becali se arată extrem de mulţumit de victoria din meciul din prima manşă a play-off-ului Europa League cu Ekranas, în care Steaua a învins cu 2 - 0.

Autor: Andreea Vlădan

"N-am forţat, Steaua este ca şi calificată, nu cred că cineva îşi poate închipui că ne vor da trei goluri acasă. Sunt foarte mulţumit de acest meci", a declarat patronul Stelei.

Omul meciului a fost Mihai Costea care a ratat în două mari ocazii. Marcatorii golurilor au fost Novak Martinovici, în minutul 35, care trimite cu capul direct în poarta lituanienilor, după o centrare excelentă trimisă de Bourceanu din corner. Al doilea gol vine în repriza secundă când Adi Popa înscrie primul său gol în echipamentul Stelei. Popa a executat perfect lovitura liberă în minutul 75 şi astfel stabileşte scorul final de 2 la 0 în favoarea roş-albaştrilor.

Prima mare ocazie a meciului ia aparţinut lui Chipciu care trage din 8 metri,însă mingea se duce paralel cu poarta ieşind în afara suprafeţei de joc.

Lituanienii nu au avut multe faze periculoase la poarta lui Stanca. Prima a venit în minutul 18, când Buinickij trage din 7 metri,însă Martinovici este pe fază. În minutul 24 Ekranas are parte de două centrări bune în careu, însă acţiunea se încheie fără gol. Apoi în minutul 43 se acordă lovitură libera pentru lituanieni, însă centrarea lui Tomkevicius nu este una foarte buna şi mingea iese in aut de poartă. În a doua repriză Vertelis beneficiază de o nouă ocazie la poarta Stelei, dar Stanca apară foarte bine.

Primul cartonaş galben al meciului i-a fost acordat lui Luksa pentru intrarea tare la Pintili, iar al doilea il vede Andelkovic pentru proteste.Celelalte două cartonaşe galbene au fost acordate jucătorilor stelişti Filip şi Latovlevici.

"Nimeni nu se poate gîndi că ne pot bate ăştia în retur cu 3-0. Motoreta Adi Popa trebuie să aibă mai multă încredere în el, dar schimbările lui Reghecampf au fost făcute ca să ajute jucătorii. Nu o să îl mai las pe Mihai Costea să dea călcîie. Asta e bătaie de joc. Îţi baţi joc de fotbal.  Doar Tănase are voie.Au jucat bine cu toţii, Rocha a avut ocazii, Mihai Costea s-a cam bîlbîit, dar o să îşi intre şi el în mînă. Nu a fost un meci extraordinar, dar sîntem mulţumiţi", a declarat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel