Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Teologie. Vezi probele de examen

Gigi Becali a dat încă o lovitură în plan mediatic. Acesta s-a  înscris la Facultatea de Teologie din București în speranța că va deveni preot. Decizia lui Becali a șocat, în condițiile în care acesta decisese să se reînscrie la Facultatea de Drept, după ce a întrerupt studiile din cauza activității politice. În acest caz, Becali va  cere conducerii Penitenciarului Jilava permisiunea de a se prezenta la examenul de admitere care va începe vineri.

UPDATE:

Dosarul de candidat al lui Gigi Becali  la Facultatea de Teologie din București a fost respins din cauză  că  dosarul nu avea avizul Arhiepiscopiei București.

Gigi Becali va trebui să susțină  prima probă,  vineri, atunci când, începând cu ora 08.30, are loc evaluarea aptitudinilor socio-umane, urmând ca pe 22 iulie să se dea proba pentru aptitudini muzicale și dicție (pentru candidații la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală care nu sunt absolvenți ai seminariilor teologice).

De asemenea, Becali urmează să mai susțină și un test  tip grilă, la disciplina Teologie Dogmatică Ortodoxă, care va fi punctat cu 50% din media examenului de admitere.

 Pe 23 iulie este proba la desen pentru candidații la specializarea Teologie Ortodoxă- Artă Sacră, începând cu ora 09.00, iar pe 23 iulie este programat concursul de dosare (pentru candidații la specializările Teologie Ortodoxă Didactică, Teologie Ortodoxă Asistență Socială și Teologie Ortodoxă Artă-Sacră).

 Afișarea rezultatelor se face pe 27 iulie.

 Calcularea mediei examenului de admitere se va face astfel : 50% nota testului + 50% media examenului de bacalaureat;

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel