Gigi Becali, reacţie după anunţul privind NOUA Steaua

Gigi Becali a făcut o predicție sumbră după ce CSA Steaua a anunţat luni că, din 2017, va avea şi secţie de fotbal care se va numi Steaua București şi care va fi antrenată de Marius Lăcătuş.

Potrivit celor declarate de către Gigi Becali, la Digi Sport, palmaresul Stelei rămâne la FCSB, la fel şi suporterii. ""Dacă pleacă de la zero, are palmares zero. Palmaresul nu-l poţi băga în cuier şi după să-l scoţi după nu ştiu cât timp. Palmaresul şi istoria înseamnă continuitate. Se pot numi Steaua Bucureşti, dar şi noi ne numim Steaua Bucureşti. Noi vom avea sute de mii de fani şi ei vor avea două mii, galeriile. Eu stau liniştit acum. Nu mai plătesc amenzi, nu-mi mai iau înjurături. Plăteam sute de mii de euro amenzi din cauza lor", a spus Gigi Becali.

Citește și: Oficial: Marius Lăcătuș, antrenor la Steaua București

Gigi Becali prevede un viitor sumbru noii Steaua, din cauza dificultăţilor financiare care se vor ivi pe parcurs: "Vor ajunge până în liga a doua, nu vor promova niciodată, pentru că nu vor avea valoarea să promoveze, iar în Liga 1 dacă ajung, nu vor avea bani să ţină echipa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel