Gigi Becali povestește cum si-a realizat averea: A primit 150 000 de dolari într-un cont din SUA

Bogdan Bolojan / 13 feb 2018 / 19:38 Salveaza PDF Comentarii
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a povestit în cartea "Becali și politica" cum a reușit să ajungă la sume de bani de neimaginat. El a relatat cum a pornit totul. 

Gigi Becali a primit o sumă de 150 000 de dolari de la tatăl său. Banii erau depuși într-un cont din SUA.

În 1946, familia Becali a fost trimisă în Banat, pentru ca 5 ani mai târziu să fie deportată la lagărul de muncă Zagna-Vădeni, din Brăila.

Aici s-a născut și Gigi Becali, în anul 1958.

„Când a plecat din Săcălaz, tata n-a avut voie să ia cu el decât opt găini, doi cai, o vacă şi un porc", povestea Gigi Becali, care a donat sume impresionante călugărilor români de la Muntele Athos.

Bani din oierit 

Tase Becali, părintele lui Gigi becali, a făcut avere din oierit. De asemenea, el furniza carne de oaie și produse lactate pentru marile hoteluri. S-a spus că Tase Becali obișnuia să ofere și produse gratis celor din Secutitate și Miliție, pentru a nu fi deranjat de autorități.

"Pe patul de moarte mi-a spus: ți-am lăsat bani, moștenire din America o sută cincizeci de mii de dolari. Era un șoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâția bani pe vremea aia", a scris Becali în cartea "Becali si politica", potrivit vip24.ro.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26