Gigi Becali, pildă creștinească pentru George Copos: Povestea bogatului...

Gigi Becali a mers, joi, la biserica din Pipera, unde a participat la slujba de Sfântul Gheorghe. La sosire, finanțatorul Stelei a explicat de ce nu mai apare la televizor, iar după două ore de slujbă bisericească, i-a transmis o pildă creștinească prietenului său George Copos.

"Chiar cu riscul că vor comenta ateii și diavolii întru fel și chip, o să îi transmit lui George Copos povestea bogatului căruia Dumnezeu i-a îmbogățit țarina prea mult și nu știa ce să facă. A dat Dumnezeu în anul ăla multă ploaie, căldură la timp și bogăție mare. Și el nu mai dormea pentru că nu știa ce să facă cu bogăția. În loc să dea la săraci, la altă lume acel plus, el a zis că o să facă alte hambare mai mari. 

Și a venit Dumnezeu în noaptea aceea și i-a zis: «Nebunule, în noaptea asta îți voi lua sufletul. Ce vei face cu toate bogățiile?». Toate-s ale lui Dumnezeu și ni le dă nouă. De-asta vorbesc astăzi, pentru că este Sfântul Gheorghe, să dau o pildă creștinească. Dumnezeu este atât de bun încât îți dă niște bani și-ți dă posibilitatea să-i dat tot Lui împrumut, pe care el ți-i va da iar însutit. (...) Milostenia străpunge cerul mai repede decât Sfânta Liturghie. Și asta doream să-i transmit lui Copos: ce-o să facă cu hambarele alea de le umple, le umple, le umple, le umple. Pentru ce? Tot face hambare mai mari. Ce face cu ele?", le-a declarat Gigi Becali, jurnaliștilor prezenți la biserica din Pipera, cărora le-a transmis să nu mai vină, că nu mai vrea să vorbească de-acum încolo.

Mesaj fabulos pentru Gigi Becali, de Sfântul Gheorghe: Ai tăi duşmani de moarte...

"O să ajung să cad în genunchi să vă rog să mă lăsați că nu mai vreau să vorbesc. Că nu mi-e rușine de smerenie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu când pot să cad în genunchi în fața la oricine. Și smerenia este îmbogățire duhovnicească și mă face mai puternic", a mai spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel