Gigi Becali, negocieri cu Ministerul Apărării, în 2015, privind marca Steaua

Gigi Becali este decis să facă tot ce este posibil pentru a putea folosi în continuare marca Steaua, chiar dacă Clubul Sportiv al Armatei a câştigat în instanţă dreptul exclusiv de a folosi numele, culorile si sigla echipei. 

Reprezentanţii Ministerului Apărării ar fi cerut o sumă ce se ridică la un milion de euro pentru folosirea mărcii Steaua, dar Viorel Păunescu, mediatorul între minister și Gigi Becali, a declarat la Digi Sport că cele două părți vor începe negocierile imediat după Anul Nou.

"Este un impas şi e foarte important pentru Steaua şi pentru Clubul Sportiv al Armatei să se rezolve. Steaua e foarte importantă pentru sportul românesc şi vreau să repet, are cei mai valoroşi fotbalişti şi e echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, e o echipă de forţă şi se simte că e tratată aşa de toate echipele din Europa. Oricine vinde, vrea să vândă scump, cine vrea să cumpere, vrea să cumpere ieftin. Nu e o treabă care e bătută în nişte piroane mari, că atât costă şi atât se întâmplă. Trebuie o evaluare corectă, având în vedere că şi potenţialul financiar al echipei de fotbal, dacă nu merge în cupele europene, e mai slab", a afirmat Viorel Păunescu.

Fostul preşedinte al Stelei a dezvăluit şi destinaţia banilor care ar urma să fie achitaţi de Gigi Becali către Clubul Sportiv.

"Având în vedere că Steaua vrea, nu vrea, joacă foarte bine, este o reclamă şi pentru clubul celălalt, care e o secţie de sport altfel decât fotbalul şi financiar ar ajuta ca aceste secţii să meargă mai departe", a mai spus Păunescu, cu toate că președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, susținea că nu vor exista negocieri cu Armata pe această temă.

Traian Băsescu: Gigi Becali nu merita mizeria asta cu marca Steaua

GIGI BECALI A PIERDUT MARCA STEAUA - Decizie definitivă a ICCJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel