Gigi Becali, mesaj pentru #rezist: Să vină la mine să facem partid. Eu cheltuiesc toată averea

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali i-a îndemnat pe protestatarii #rezist să meargă la el la palat pentru a face un partid cu care să înlocuiască actuala clasă politică. El promite că va sprijini financiar partidul dar nu va candida. 

Gigi Becali spune că acum nu mai este de acord cu protestele și le-a transmis protestatarilor că este momentul să facă ceva pentru a schimba clasa politică.

"Eu am fost de acord atunci cu ordonanța 13 când au iesit milioane de români în stradă. Acum nu mai sunt de acord. Ei, #rezist, trebuie să muncească: trebuie campanie electorală, să pună un lider care să candideze și să fie ales. Nu mai merge cu distracție, hai în stradă să protestăm. Românii sunt un popor de oameni frumoși. Eu nu știu cum au ajuns toți parlamentarii ăia urâți, chelioși să ne reprezinte. Nu înțeleg cum, că noi nu suntem un popor de oameni urâți," a spus Gigi Becali la România TV.

"Protestatarii nu au lider" 

Totodată, Gigi Becali le-a reamintit protestatarilor # rezist că el dispune de forța financiară necesară pentru a lansa un partid politic.

"Vedeți palatul acesta? Să vină protestatarii la mine să facem un partid. Eu nu candidez. Sunt dispus să cheltuiesc toată averea mea. Eu pentru țara asta cheltuiesc toți banii mei. Dar ei dacă vor dori să protesteze din nou ? Nu cred că vor fi de acord. Ei nu au un lider. Protestatarii nu au un lider. Lider te face Dumnezeu, cine s-a născut slujitor, așa va rămâne. Au mare nevoie de un lider," a spus Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel