Gigi Becali, măsuri radicale la Steaua: Aşa nu se poate

Gigi Becali şi Mirel Rădoi aveau în plan pentru partea a doua a sezonului. Astfel, că din iarnă, la Steaua urma să rămână doar jucătorii considerați de conducere că fac față la echipă. Între timp, Rădoi a decis să demisoneze, dar indiferent de antrenorul care va prelua Steaua, în iarnă, lista neagră va fi făcută exclusiv de Gigi Becali, scrie fanatik.ro.

Potrivit sursei citate, printre cei care au şanse mici să mai rămînă la echipă din partea a doua a sezonului se regăsesc Gregory Tade, Jean Sony Alcenat, Paul Papp și Guilherme Sitya.

Faptul că Gigi Becali se va despărţi în această iarnă de cîţiva jucători a fost confirmat de către acesta public chiar şi după demisia lui Mirel Rădoi.

„Am fost la jucători. La unii le-am spus în faţă ce mă nemulţumeşte la ei. Le-am explicat că aici nu vor mai rămîne fotbalişti cu salarii mari fără ca măcar să îi văd un meci pe teren. La Steaua nu te transferi pe salarii de peste 20.000 de euro şi să te mulţumeşti să faci tuşa pe banii aştia. Pe mine mă costă salariile lunar vreo 500.000-600.000 de euro Aşa nu se poate! Din iarnă ne vom despărţi de trei-patru jucători", a spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel