Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Petrescu: Înjura de morți și de familie

După victoria obținută de echipa lui Nicolae Dică, Gigi Becali a început războiul cu Dan Petrescu, înaintea meciului din etapa secundă. 

"Cu CFR... Păi cu CFR să se dea lumea la o parte, că este Dan Petrescu acolo! El înjură pe toată lumea de familie pe acolo! Când nu primește penalty la mișto, zice că a venit în România pentru că el e mare: 'Eu sunt Dan Petrescu, bă, eu vă înjur de morți și de familie și trebuie să acceptați'.

El înjura de morți și de familie, dar pe el să nu-l elimine, că el e Dan Petrescu! Așa cum îi înjură pe jucători, să-i înjure și pe arbitri, că sunt ai lui. Ia pleacă, bă, Dan Petrescu din România, dacă nu îți convine! Înjuri tu pe toată lumea! Nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Vineri seară, în finalul meciului cu CSMS Iaşi, Dan Petrescu a fost eliminat pentru proteste, iar antrenorul CFR-ului i-a adresat cuvinte grele lui Călin la ieşirea de pe teren, scrie Digi Sport.

FCSB a învins-o pe FC Viitorul cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

[citeste si]

Vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de Constantin Budescu (32) şi Marko Momcilovic (39), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Sebastian Mladen (75).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel