Gigi Becali îl desfiinţează pe Cosmin Contra: Ca antrenor, nu știe de capul lui

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali consideră că selecționerul Cosmin Contra nu este omul potrivit care să aducă o calificare echipei naționale a României și finanțatorul FCSB a spus că va face orice îi va sta în putință să îl scoată pe Contra de la națională.

”Contra trebuie să știe un lucru. Dacă nu știi să faci selecție, mai bine te duci și stai acasă. Noi chiar am vrut să facem memoriu, ca asociație a Federației. Nu putem să dăm 800.000 de euro unui om care nu știe. Aici a demonstrat că habar n-are. Omul habar n-are de fotbal. Ca fotbalist, da, a fost mare, dar ca antrenor nu știe de capul lui. Dacă o să îl ținem acolo, să dăm bani, sute de mii de euro, nu o să ne mai calificăm niciodată.

Am conceput un comunicat, pe care să îl dăm și public și la Federație. Nu ne convine să dăm sute de mii de euro unui om care nu știe fotbal. Să îl încărcăm de sute de mii de euro, să își bată joc de bani? Îți mai dăm încă opt sute, dar pleacă, pentru că ne distrugi”, a spus Becali, la PRO TV, transmite Mediafax.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cosmin Contra după ce selecționerul nu a luat în lotul pentru meciurile cu Spania și Malta niciun jucător de la FCSB, nici măcar pe Florinel Coman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel