Gigi Becali îl critică dur pe Alibec: Pierd 10 milioane, dar te antrenezi în curtea școlii

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este supărat pe Denis Alibec, cu care nimeni pare să nu se mai înțeleagă la Steaua. Becali spune că dacă atacantul va continua cu această atitudine îl va trimite să se antreneze în curtea școlii.

"Acum mă duc la echipă. Eu am stabilit nişte lucruri clare, după meci toată lumea doarme acolo şi alte lucruri. Meme este ca şi cum ar fi Becali aici. Numai că nu ia hotărârile, nu prindeţi duşmănie pe el. Probabil că unora nu le convine? Ce, cantonament după meci? Nu avem voie să fumăm? Acum o să mă duc să îi explic lui domnului Alibec care e situaţia. Eu nu vreau să amplific scandalul.

De ce să-mi bat joc de zece milioane pe care pot să le iau pe el? Dar totuşi asta nu înseamnă că Alibec face ce vrea la echipă. Şi asta am să-i spun lui. Să nu crezi cumva că din cauză că tu coşti vreo zece milioane faci pe-aici ce făceai la Astra. Pierd 10 milioane şi te las şi te antrenezi în curtea şcolii. Te antrenezi şi nu mai vezi fotbal în viaţa ta, nu că patru ani de zile… Dacă Dică îl dă afară de la antrenament şi el nu este în lot, cum să-l bag eu în echipă?", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel