Gigi Becali, dezvăluiri după meciul Stelei: Dacă nu ne calificam, insolvența. Câți bani mai sunt în cont

Steaua a fost învinsă, miercuri seară, pe teren propriu, în meciul cu Trencin, cu 2-3, însă a obținut calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor. La finalul partidei, Gigi Becali a dezvăluit ce plan avea în cazul unui eșec, dar și câți bani mai are Steaua în cont.

Gigi Becali a anunțat vremuri grele la Steaua, dacă Rădoi nu va reuși să ducă echipa în grupele Champions League, scrie sport.ro.

"E urât fără spectatori, vii, te uiți, parcă n-ai nicio emoție, nu simți nimic", a declarat finanțatorul Stelei, după meciul cu Trencin.

STEAUA-TRENCIN, LIVE TEXT, miercuri de la ora 21.30. ȘOC pe Arena Națională

Întrebat dacă i-a plăcut jocul Stelei, în condițiile în care a fost învinsă pe teren propriu, Becali a repetat de câteva ori cu satisfacție: "Extraordinar de mult. CA-LI-FI-CA-RE! Dacă nu ne calificam acum, le-am spus «la revedere, într-un an - insolvența». Mai sunt idiot? Pentru ce, banii mei să-i dau la fotbal, ca să ce?. Nu mă mai interesa, o dădeam cadou. Fotbalul înseamnă dat foc la bani. Eu am dat, voiam să fiu faimos, dar mi-am dat seama că e deșertăciune, dacă câștig bani la fotbal stau, dacă nu câștig, nu mai stau.

Steaua e cea mai puternică echipă de după 89. A fost căldura asta... Cu Armata nu mai negociez. Să iau un desen? Ăla e un desen care nu face nici 10.000 de euro. Palmaresul, tradiția, istoria sunt la noi. (...) La alte echipe le face primăria stadion, pe mine mă dau afară și de pe stadion, îmi iau și sigla, și nocturna, și echipamente", a precizat Becali.

Acesta a dezvăluit, ulterior, și câți bani mai are Steaua în cont: "10 milioane", suficienți pentru un an și jumătate, maxim doi. Becali este însă decis să nu mai dea bani de la el: "Eu vreau să muncesc tot pe bani, nu mai muncesc fără bani, să mai și plătesc munca mea singur, să mai dau și bani pe foc, asta e o filosofie de viață care nu ține nicăieri în lume", a mai spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel