Gigi Becali dezvăluie decizia luată de fiica sa care a luat 9,43 la BAC

Alexandra Becali a reușit o medie de invidiat la examenul de Bacalaureat, spre mândria tatălui său, Gigi Becali, acesta mărturisind și cum fiica sa și-a schimbat opțiunea privind cariera. 

"Fetele meu au toate conditiile, trebuie sa ia note mari. Nu am fost niciodată la ședință la școală la copiii mei. Când am plecat la închisoare, le-am spus să meargă la biserică. Fetele mele nu au nevoie să lucreze, trebuie doar să administreze afacerile mele", a declarat Gigi Becali, citează cancan.ro.

Alexandra Becali, medie de invidiat la Bacalaureat. Ce spune Gigi Becali

Totodată, finanțatorul Stelei a vorbit și ce anume a determinat-o pe fiica sa să renunțe la intenția de a deveni judecătoare, așa cum îi spusese înainte de a intra el în închisoare: "A renunțat după ce am fost eliberat, mi-a spus că nu vrea să bage oameni nevinovați în închisoare. Eu îi spusesem înainte că o susțin, că poate să ajungă și ministru de Justiție", a mai spus Becali. 

Alexandra Becali a terminat Bacalaureatul cu media 9,43. Absolventă a Colegiului IL Caragiale, secția Filologie, Alexandra a fost notată cu 9,15 la Limba Română, la Istorie a luat 10,00, iar la Geografie a luat 9,15.

Rezultate Bacalaureat 2015: Fiul lui Nicolae Guţă, note de coșmar la examenul maturității




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel