Gigi Becali, către Traian Băsescu: Să învețe Crezul și Psalmul 50

Surse din Mișcarea Populară spun că Traian Băsescu ar dori o alianță cu Gigi Becali în 2016, potrivit Româia TV. 

Într-o intervenție la RTV, Gigi Becali a afirmat că înainte de a face pasul pentru înființarea unui partid trebuie să aibă binecuvântarea sfinților părinți de pe Muntele Athos. "Nu am nici da, nici nu. În al doilea rând am spus: un partid cu oamenii Bisericii, și domnul Traian Băsescu, nu am nimic cu domnia sa, nu am răutate față de nimeni, deși m-a băgat la pușcărie îl iubesc  ca pe un frate într-un Hristos, dar nu este un om al Bisericii, nu am cum să fac o alianță cu el. Nu are rost să mai comentăm acest aspect", a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă s-ar alia cu Traian Băsescu pentru a câștiga alegerile, Becali a răspuns că nu s-ar alia cu cineva care i-a produs atâtea suferințe. 

"Mama mea și acum a rămas cu traume de la acea descindere de la 6 dimineața când am fost arestat. În al doilea  rând, dacă am spus oameni ai Bisericii, domnul Traian Băsescu a spus că ar fi primul care ar semna pentru buletin cu cip, cu însemnul diavolul. Poate să fie om al Bisericii? Eu i-aș spune: ești om al Bisericii? Dacă ești om al Bisericii, măcar trebuie să știi Crezul și Pslamul 50, și cu siguranță că nu-l știe. Și atunci spunem la revedere, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Să le învețe, Crezul și Psalmul 50 și după aceea ne putem întâlni", a mai declarat Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel