Gigi Becali: Borcea să stea să se bronzeze, că-l iau ăştia de pe aeroport

Gigi Becali, l-a sfătuit pe finul său, Cristian Borcea, să nu vină în ţară, să stea să se bronzeze la Miami, pentru a nu fi arestat de pe aeroport, după ce numele său a fost implicat în cazul de corupţie în cadrul căruia este cercetat preşedintele CCA Vasile Avram.

"I-am zis că dacă au scos şampania din stenograme şi au spus doar 50 înseamnă ca au ei un gând cu el. Aşa că să stea acolo pe la plajă, că e şi fina însărcinată şi să nu mai păţească nimic. Să stea să se bronzeze, că-l iau ăştia de pe aeroport. Eu ştiu că e nevinovat. I-am dat ordin, că destul am călcat eu pe la DNA şi nu vreau să-mi văd şi finii pe acolo. Peştii mari care au dat bani la arbitri nu au fost prinşi, iar pe arbitrii corupţi care au decis campionate nu i-au arestat pentru că ei fac asta în secret, dar Crăciunescu o să-i vadă şi o să-i lichideze", a declarat Becali.

Oficialul grupării steliste se întreabă de ce nu a fost şi el arestat în "cazul valiza", suma fiind mult mai mare decât cele vehiculate în cazurile de corupţie din arbitraj:

"Pe Avram l-au arestat pentru 19.000 de euro, pe Gheorghe Constantin pentru 3.000 de euro şi pe mine de ce nu m-au arestat pentru 1,7 milioane? Nu m-au arestat pentru că ştiau şi ei că premierea nu e mită, pentru că fac curăţenie în arbitraj. Eu nu mai am nimic cu DNA. Eu nu le mai cer nici dobândă. Pentru că ei acum muncesc şi fac curăţenie".

Presa centrală a publicat, joi, stenograma unei discuţii între Cristi Borcea şi Vasile Avram, care a avut loc a doua zi după meciul Sportul - Dinamo, scor 0-2, din etapa a IV-a a Ligii I, şi în care cei doi discută despre arbitrajul partidei din Regie şi despre ceva ce acţionarul FC Dinamo trebuia să-i timită şefului CCA, informează Mediafax.

În cadrul discuţiei, Avram îi cerea lui Borcea să-i trimită cât mai repede ceva ce nu a numit direct, iar acţionarul FC Dinamo îl întreba despre cantitatea de care are nevoie preşedintele CCA. "Cincizeci, cât îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cât...", l-a întrebat Borcea, iar Avram a rsăpuns: "Adu-mi cât poţi tu. Dar cât mai repede, te rog!".

Citește și:

Alina Borcea (Vidican) este însărcinată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel